Mala anksiozna čudovišta

 15,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Tvoji nježni saveznici u borbi protiv anksioznosti i stresa

 

Ova knjiga želi ti pružiti utjehu i ohrabrenje u trenucima kad se boriš s anksioznošću i napadajima panike ili se suočavaš s nekim drugim životnim izazovom.

Iako nam napredna tehnologija 21. stoljeća omogućava da se međusobno povezujemo na sve donedavna nezamislive načine, mi smo usamljeniji no ikad. Mnogima od nas teško je pronaći mjesto u društvu i uvjereni smo da jedino mi imamo probleme. A posljedica svega toga sve je više anksioznih ljudi.

Afirmativne poruke iz ove knjige, uz crteže simpatičnih, malih anksioznih čudovišta, pronaći će put do tvoje anksioznosti i ponuditi ti podršku u prevladavanju kriza i postizanju mentalnog blagostanja i mira. Mala čudovišta pokazat će ti kako možeš promijeniti svoju perspektivu, otvoreno razgovarati o svojim osjećajima s ljudima koji

te vole i lakše se suočiti s određenim situacijama i promjenama raspoloženja. Uz ohrabrujuće riječi iz ove knjige nećeš se više osjećati usamljeno jer se i mala čudovišta bore s istim stvarima kao i ti, a Verity Crosswell stvorila ih je baš zato da ti pruži umirujuću podršku i pokaže da netko misli na tebe i razumije te!

„Jednostavni savjeti popraćeni jednostavnim ilustracijama…

u svijetu u kojem smo svi preopterećeni, to je zbilja genijalno!“

Tom Granger, autor knjige Draw Breath: The Art of Breathing

 

O autorici

Verity Crosswell spisateljica je i ilustratorica. Njezine dražesne i utješne ilustracije i poruke nježni su podsjetnici koji pomažu u suočavanju sa životnim izazovima, bez umanjivanja nevolja koje su vas snašle. Rođena je na jugu Engleske, a živi u Edinburghu.

Godina

Format

20 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

185

SKU: 9789535206408 Kategorije: ,