Mala crna haljina

 15,53

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Cathie Black predsjednica je uprave Hearst Magazinesa, jednog od najvećih svjetskih izdavača mjesečnika. Ova “Prva dama američkih časopisa“ upravlja financijskim poslovanjem i razvojem nekih od najpoznatijih svjetskih časopisa kao što su Cosmopolitan, Esquire, Good Housekeeping, Harper’s Bazaar i O, Oprah Magazine. Časopis Fortune sedamnaest godina zaredom proglašavao ju je jednom od pedeset najmoćnijih poslovnih žena na Americi, a dvaput je bila i na Forbesovoj listi sto najmoćnijih žena na svijetu.

U svojoj knjizi Mala crna haljina Cathie Black opisuje kako je ostvarila, kako ga naziva, ˝život od 360º˝ – točnije, kako je “pomirila“ profesionalni uspjeh i zadovoljstvo u privatnom životu. Objašnjava nam na koji način svaka žena može iskoristiti prilike koje joj se pružaju na radnome mjestu i u životu. Bez obzira na to u kojoj je fazi naša karijera, Mala crna haljina nudi nam dragocjenu pomoć u traženju i uspješnom obavljanju posla, a upućuje nas i kako ćemo napredovati na poslu.

U Maloj crnoj haljini Cathie Black otkriva nam kako je zahvaljujući svojoj upornosti, optimizmu i oštroumnosti stigla do vrha. Kako ćemo se snaći u razgovoru za novi posao, koja pravila u poslovnom svijetu smijemo a koja nikako ne smijemo prekršiti, zašto od svog života trebamo napraviti zonu u kojoj nema mjesta ljutnji te kako možemo slijediti svoje strasti i pritom postići poslovni maksimum – sve su to pitanja na koja odgovore nudi ova sjajna knjiga.

Godina

Format

24 x 16

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

240

SKU: 978-953-201-940-7 Kategorija: Oznake , , , ,