Male tajne

 17,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Dvjesto četrdeset sekunda. Toliko dugo bilo je potrebno za otmicu četverogodišnjeg sina Marin Machado.

Marin je imala savršen život: udana je za ljubav iz studentskih dana i vlasnica je lanca otmjenih frizerskih salona, dok je njezin suprug Derek na čelu vlastite tvrtke. No sve se promijenilo onog dana kad je nestao njihov sin Sebastian.

Godinu poslije, Marin je sjena osobe koja je nekoć bila. Istraga FBI-a zamrla je, kao i zanimanje medija. Ona i suprug gotovo i ne razgovaraju. Jedino što je pokreće mogućnost je (ma kako mala) da bi se jednog dana Sebastian mogao vratiti. Marin unajmi privatnu istražiteljicu da nastavi ondje gdje je policija stala, ali umjesto da pronađe Marinina sina, istražiteljica otkriva da je Derek u izvanbračnoj vezi s mlađom ženom. Otkriće preljuba vraća Marin u život. Izgubila je sina i nema namjeru izgubiti i muža. McKenzie je neprijatelj s licem, problem koji Marin može riješiti.

I to trajno.

Jedna mala tajna dovoljna je da se rasplete tkanje cijelog jednog života…

Ovom romanu mjesto je na samom vrhu vašeg popisa knjiga koje morate pročitati. – Suspense Magazine

Beskompromisan i nezaboravan. – Riley Sager, autor uspješnica Dođi prije mraka i Zadnje što sam vam lagala

Vraški dobro osmišljen psihološki triler o požudi, opsjednutosti, pohlepi i izdaji… Hillier je autorica na koju valja obratiti pozornost. – Publishers Weekly

Prekrasno zapetljan psihološki triler prepun obrata i preokreta, savršen za ljubitelje serije Ti i romana Nestala. – Kirkus Reviews

O autorici romana Male tajne:

JENNIFER HILLIER strahuje od mraka, ali prodire u najmračnije kutove ljudskog uma. Rođena je u Torontu, stasala u Seattleu, ali svojim je romanima osvojila svijet.

Godina

Format

20 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

352

SKU: 9789531435307 Kategorije: , , Oznaka: