MEĐU NAMA, knjiga prva

 15,93

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Na stranicama knjige “Među nama” pojavljuju se znanstvenici i stručnjaci koji o složenim i kompliciranim temama niza znanstvenih područja progovaraju popularnim jezikom primjerenim televizijskom mediju. Za potrebe knjige u izgovoreno tijekom televizijske emisije “Među nama” minimalno se interveniralo – tek je govorni jezik prilagođen pisanom mediju – knjizi.
Knjiga “Među nama” sadržava tako 26 odabranih razgovora koje je autorica i voditeljica istoimene emisije “Među nama” Jasna Burić vodila s uglednim imenima našeg znanstvenog, kulturnog i javnog života o nizu različitih tema.
Djelo “Među nama” skriva jednu poželjnu i hvalevrijednu preokupaciju. Naime, kako ponovno otkriti, adekvatno sačuvati i uvjerljivo promicati vrednote od prvorazrednog značaja za rast i razvoj pojedinaca u svrhu moderne izgradnje i očuvanja autentičnih međuljudskih odnosa u obitelji, društvu i sustavima i kako osigurati njihovu stabilnost, stalnost i prodornost u suvremenom ozračju globalizacijskog, tržišnog, tehničkog, medijskog i libertinskog bagateliziranja čovjeka, njegova nepovredivog dostojanstva i njegovih temeljnih prava i sloboda. To osobito vrijedi za najranjivije društvene skupine – djecu, starije osobe, siromašne i napuštene.

Godina

Format

23 x 15

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

,

Broj stranica

160

SKU: 953-167-191-5 Kategorije: ,