Melem za dušu

 15,79

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Kada su prije više od četvrt stoljeća Jack Canfield i Mark Victor Hansen, dvojica tada najpoznatijih američkih motivacijskih govornika, odlučili objaviti knjigu Melem za dušu, nisu ni slutili da će ona postati jedna od najprodavanijih i najčitanijih knjiga iz samopomoći svih vremena. Ta njihova zbirka priča o stvarnim ljudima koji su se pozitivnim razmišljanjem izvukli iz teških situacija, preoblikovali živote i poboljšali odnose s drugima, postala je svjetski bestseler gotovo odmah po objavljivanju i pomogla je mnogima da pronađu životno nadahnuće.

Dvadeset godina nakon prvog izdanja knjige, Jack Canfield i Mark Victor Hansen odlučili su svojim predivnim, bezvremenim pričama, prevedenima na više od 40 jezika i objavljenima u više od stotinu svjetskih zemalja, dodati dvadeset novih nadahnjujućih priča koje naglašavaju moć pozitivnog razmišljanja u svakodnevnom životu. Na taj su način željeli ovu svoju međunarodnu uspješnicu učiniti važnim, korisnim i iznimnim djelom za idućih dvadeset godina. A originalne priče za ovo novo dopunjeno izdanje knjige Melem za dušu napisali su i neki od najboljih mislilaca i autora našeg vremena, kao što su Deepak Chopra, dr. Mehmet Oz, don Miguel Ruiz te mnogi drugi.

Knjiga Melem za dušu lijek je za uživanje u životu koji će vam pomoći da slijedite svoje srce i vjerujete u sebe i svoje snove te da izvučete najviše iz sebe, a isto tako i da svoje spoznaje i otkrića podijelite s onima do kojih vam je najviše stalo.

Priče koje će vas naučiti da vam moć pozitivnog razmišljanja može promijeniti život.

„Svi u svojim životima imamo nešto što bismo voljeli da možemo promijeniti. I svatko od nas odlučuje hoće li dopustiti da nas to nešto stalno ograničava. Neka vaša prepreka postane vaš mentor. Neka vam bol postane prilika. U životu nam je neizbježan neki oblik patnje i boli. Ali ono što je bitno jest kako se nosimo s tom patnjom, odnosno boli. Hoćete li dopustiti da vas proguta ili ćete je pretvoriti u nešto pozitivno?“

„Strah da nešto nije u redu s vama ono je što vas sprječava na putu k sreći. Sve dok mislite da nešto nije u redu s vama, nedostaje vam nešto ili nije dovoljno dobro, to će se odražavati na vaš život. Usto, činit će vam se kao da su vas drugi odbili, da vas svijet blokira, sudba vam nije naklonjena, život je protiv vas i svemir vas kažnjava. Međutim, vi ste ti koji osuđujete sebe i sabotirate sve što je dobro i zato je sve borba, uspjeh vam stalno izmiče, sreća je kratka vijeka, ljubav se uvijek pretvori u gorčinu i nikad nemate unutarnjeg mira.“

Godina

Format

21 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

400

SKU: 978-953-8347-35-1 Kategorije: ,