Mentorske priče – Drevne vještine i suvremeni alati za profesionalni i osobni razvoj

 19,50

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Petar Mandić već se više od dvadeset godina bavi poslovnim razvojem, a specijalizirao se za područje mentorstva i coachinga, te razvoj karijera i emocionalne inteligencije, storytelling i sistemsko  mišljenje. U prvoj knjizi o mentorstvu na hrvatskom jeziku, na originalan i dinamičan način objašnjava što je mentorstvo, koje su njegove koristi i način primjene te daje nezaobilazne alate i praktične savjete za sve one koji se žele u njemu okušati. Uz jedinstvenu kombinaciju priča i praktičnih znanja, autor nam pokazuje da je mentorstvo, još od antičke Grčke i božice Atene – prvog poznatog mentora – ključni čimbenik profesionalnog i osobnog razvoja.

Kroz inspirativne priče i praktična znanja, knjiga na strukturiran i jasan način predstavlja značaj i koristi mentorske podrške u dostizanju izvrsnosti, ostvarivanju važnih ciljeva, osobnoj transformaciji i stjecanju mudrosti te daje sve potrebne alate za razvijanje vještine mentorstva.

“Koncepcija na kojoj je knjiga utemeljena – kombinacija veoma zanimljivih i poučnih priča (storytelling) s teoretskim osnovama mentorstva – doista je jedinstvena. Ne samo u hrvatskim ili regionalnim već i svjetskim okvirima.”

Marko Lučić, osnivač, član uprave i glavni urednik stručnog časopisa qLife te suosnivač podcasta za liderstvo SPACE2TALK

„Bez obzira na to iz kojih razloga ste odlučili pročitati ovu knjigu, u jedno sam sigurna: kad je pročitate, nećete biti ista osoba kao kad ste je počeli čitati.“

Iz predgovora Jadranke Boban Pejić

Godina

Format

22 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

296

SKU: 9789532575620 Kategorije: ,