Mistični putnik

Original price was: € 16,59.Current price is: € 14,93.

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Ovo je fascinantna, dubinska studija za svakoga tko se želi priključiti “Božjoj vojsci” – to jest, onima koji žele širiti pozitivnu energiju, a ne zlo i negativnost.

Autorica objašnjava razliku između mističnih putnika i entiteta saživotnim misijama, i detaljno objašnjava tko su oni i što rade, te odgovara na pitanje kako i mi možemo postati napredne duše! Kombinirajući istraživanje činjenica koje je skupila u transu putem medija, s novim uvidima od svojeg duhovnog vodiča Francine, Sylvia ilustrira korake nužne za napredak na višu razinu duhovnosti, služeći se alatima poput Osam zlatnih ključeva znanja i Sedam Božjih zraka. Zatim nas odvodi korak dalje i vodi kroz proces preobrazbe u mistične putnike.

Mistični putnici ne dobivaju automatski lijek za životne probleme, ali zato dobivaju veću izdržljivost. (Pogledajte Montela Williamsa: da, on boluje od MS-a, ali to ga ne sprječava da putuje i čini dobra djela). Zapravo mnogi mistični putnici pate od vrlo teških bolesti, ali se s njima lakše nose i prebole ih brže od većine ljudi. Čini se da ti entiteti više pate na mentalnoj razini, pokušavajući učiniti svijet boljim i ukloniti nepravde… ili barem ublažiti bol svojoj obitelji i prijateljima. No, otkrit će da su zdraviji od većine. Osjetit će i to da žive u bezvremenom mladenaštvu, bez obzira na svoju kronološku dob.

Godina

Format

23 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

165

SKU: 978-953-289-021-1 Kategorija: Oznake , , , , , , , , ,