Moć vs. Sila

 15,00

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

SVJETSKI BESTSELER PREVEDEN NA VIŠE OD 25 JEZIKA DILJEM SVIJETA

Mislimo da živimo prema silama koje su pod našom kontrolom, ali zapravo nama vlada moć iz skrivenih izvora, moć nad kojom nemamo kontrolu.

Životno i remek-djelo! Iznimno! – Sheldon Deal, predsjednik Međunarodnog koledža primijenjene kineziologije

…ovo je djelo stiglo u pravi trenutak… izniman je doprinos razumijevanju i suočavanju s problemima današnjice. – Lee Iacocca

Dr. Hawkins nudi plodove desetljeća istraživanja i uvida u snažna, revolucionarna otkrića fizike čestica i nelinearne dinamike, otkrića koja prosvjetljuju. Prvi put u intelektualnoj povijesti Zapada dr. Hawkins pokazuje da hladno svjetlo znanosti potvrđuje ono što mistici oduvijek govore o svijesti (ili svjesnosti?) i istinskoj prirodi stvarnosti. Dr. Hawkins, koji je tijekom dugogodišnje i glasovite karijere radio kao iscjeliteljski psihijatar, služi se teorijskim konceptima iz fizike, nelinearne dinamike i teorije kaosa kako bi dokazao svoje istraživanje ljudskog ponašanja. Ovo je fascinantno djelo koje će privući pozornost čitatelja sa svih životnih puteva!

Ova knjiga puno obećava, možda je jedno od najvećih obećanja koja ste ikad dobili. David R. Hawkins objašnjava kako razriješiti temeljnu ljudsku dvojbu, kako trenutačno odrediti istinitost ili laž bilo koje izjave ili pretpostavljene činjenice.

Godina

Format

21 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

284

SKU: 978-953-0-62264-7 Kategorije: ,