Možete iscijeliti sami sebe

 16,73

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Seka Nikolic jedna je od najboljih svjetskih iscjeliteljica bioenergijom. Njezino uvjerenje da svi možemo poboljšati svoje zdravlje i osjećati se bolje naučivši kako upravljati vlastitom energijom, dokazao je i Institut za bioenergiju u Milanu.

Knjiga Možete iscijeliti sami sebe nevjerojatna je priča o tome kako je Seka otkrila svoje moći te kako te moći možete upotrijebiti i vi.

Otkrijte: kako negativni osjećaji i sve što ste proživjeli mogu izbaciti iz ravnoteže energetsko polje vašeg tijela; skrivene uzroke bolesti i umora te kako se protiv njih boriti; zašto na nas utječu energije Zemlje i drugih ljudi; nevjerojatne priče Sekinih klijenata, među kojima ima i mnogo poznatih osoba, o moći iscjeljenja.

Ova knjiga, potpuno revidirana i ažurirana tako da sadrži Sekina najnovija otkrića i najnovije primjere njezina uspjeha u iscjeljivanju, sadrži i jednostavni program koji nas uči kako uravnotežiti svoju energiju i zaštititi se.

Seka Nikolic bioenergičarka je koja je zbog svojih iznimnih moći slavljena svuda u svijetu. Njoj se obraćaju i na njezin rad pozivaju se mnogi liječnici opće prakse i liječnici pacijenata s najrazličitijim bolestima, jer je postotak uspješnosti njezinih tretmana izuzetan. Autorica je i knjige Znate više nego što mislite.

“Seku preporučujem svim svojim prijateljima. Ona posjeduje posebni dar, a iscjeljenju pristupa trezveno. Sve nas pokreće energija – to je naša najdragocjenija imovina.”

Joely Richardson, glumac

Godina

Format

24 x 16

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

207