Mreža šapata

 19,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Uzbudljiva knjiga, napisana iskreno i u pravo vrijeme (Reese Whitherspoon, Reese’s Book Club)

Mlada američka spisateljica, ujedno i pravnica, napisala je izvrstan roman o četiri žene i jednom muškarcu na vrhuncu #MeToo pokreta. Priča prati tri pravnice u velikoj korporaciji za proizvodnju sportske opreme Truviv, Sloane, Ardie i Grace, koje nakon smrti glavnog direktora iščekuju imenovanje njegova nasljednika – a glavni kandidat njihov je šef, Ames Garrett, ozloglašen po svojem postupanju prema ženama. Istodobno, Dallasom počne kružiti popis „muških gadova“ i Ames na njoj zauzima istaknuto mjesto. U cijelu priču upliće se i Rosalita, spremačica u korporaciji, čije je iskustvo s Amesom uistinu specifično.

Mreža šapata američke spisateljice Chandler Baker provokativan je, uznemirujući ali i iznenađujuće zabavan triler koji izvanredno oslikava svijet u kojem živimo. Kakve su sve posljedice kad moćni muškarac završi u Excel tablici koja od tajne liste postaje medijska vijest, Chandler Baker secira na mudar i ironičan način, sve do poprilično neočekivana raspleta. I tjera čitatelja da se zapita: kad se zaista prekorači granica i hoće li ljudi konačno čuti i šapat?

 „Triler i oda svakoj ženi koja je ikad udarila u stakleni strop, odslušala seksualne aluzije ili se osjetila uznemiravanom na radnom mjestu. Pametan, artikuliran i duhovit roman koji će osvojiti široku publiku.“

Literary Journal

 

„Prepoznat ćete svaki lik iz Mreže šapata. Furioznog tempa i relevantna, ovo je ultimativna #MeToo knjiga.“

Clare Mackintosh

 

Mreža šapata provokativna je i suvremena, a usto je izvrsno štivo: triler i manifest u jednom. Nisam je mogla prestati čitati.“

Janelle Brown

 

O AUTORICI

Chandler Baker rođena je na Floridi, a na Sveu­čilištu Teksas u Austinu diplomirala je pravo. Radila je kao odvjetnica u jednom njujorškom odvjetničkom društvu, po­tom kao pravnica za veliku sportsku franšizu, no korporativ­no je pravo nakraju zamijenila pisanjem. Njezina prva djela bila su romani za mlade, a već prvi roman za odrasle koji je napisala, Mreža šapata, inspiriran #metoo pokretom, postao je bestseler New York Timesa. Živi u Austinu s obitelji.

Godina

Format

20 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

424

SKU: 9789535206354 Kategorije: ,