Muzej čuda gospođice Peregrine

 20,00

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

“Vizualno bogat književni doživljaj.” – New York Times Book Review

Sve što trebate znati o svijetu čudnovatih napisala je gospođica Peregrine.
Muzej čuda gospođice Peregrine nezaobilazan je vodič kroz opasnosti i divote svijeta čudnovatih s uputama za nove članove. Idealan je priručnik za sve koje zanima svijet gospođice Peregrine i čudna povijest čudnovatih te njihove neobične navade.
I najveći obožavatelji serijala o čudnovatima otkrit će neke nove tajne o kojima nisu sanjali ni u najluđim snovima, upoznati nebrojene nove čudnovate, njihove nove neprijatelje i vremenske petlje popraćene stotinama dosad neviđenih starih fotografija i izabranih ilustracija.
Muzej čuda gospođice Peregrine može se čitati zasebno ili kao uvod u svijet čudnovatih…
Sve u svemu, cijeli je serijal o čudnovatoj djeci gospođice Peregrine fantastičan! Obožavatelji romana o Harryju Potteru napokon će doći na svoje jer je priča o čudnovatima, ispripovijedana u šest romana – Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecuŠuplji gradKnjižnica dušaZemljovid za čudnovateKonferencija ptica i Pustošenje Vražjeg rala – te u knjizi kratkih proza Priče o čudnovatima i u Muzeju čuda gospođice Peregrine, također divna saga o čarobnoj djeci koja se bore protiv zla dok pronalaze novu obitelj i svoj dom.
Svi koji luduju za fantasyjem, vole Georgea R. R. Martina, J. R. R. Tolkiena, Philipa Pullmana i Sabu Tahir zavoljet će (ili već vole) i Ransoma Riggsa.

O AUTORU:
Ransom Riggs autor je bestselera o gospođici Peregrine i čudnovatoj djeci, romana koji su se našli na prvome mjestu ljestvice “New York Timesa” – Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecuŠuplji gradKnjižnica dušaZemljovid za čudnovateKonferencija ptica i Pustošenje Vražjeg rala.
Riggs je rođen na farmi u Marylandu, a odrastao je na jugu Floride. Studirao je književnost na Kenyon Collegeu i film na Sveučilištu Southern California.
Živi u Los Angelesu sa suprugom Tahareh Mafi, autoricom bestselera.

Godina

Format

24 x 16

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

222

SKU: 978-953-342-116-2 Kategorija: