Na drugom kraju svijeta

 5,29

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Kad Jamiejev spektakularni slom živaca na poslu rezultira otkazom, a Laura dobije izvrsnu ponudu za novi posao u Australiji, obitelj Newman uvjerena je kako su im se ostvarili snovi. Zamjena svakodnevnog stresa vlastitim komadićem osunčanog raja i novi početak za njihovu mladu obitelj zvuči savršeno. Naposljetku, to bi moglo popraviti i neke trzavice koje su nastale u njihovom braku posljednjih mjeseci. No, Jamie i Laura ubrzo će otkriti da problemi ipak mogu pronaći način da vas sustignu, bez obzira koliko daleko pokušate pobjeći.

Može li ljubav preživjeti i na sasvim drugom kraju svijeta?

“Iskren, maštovit i totalno urnebesan roman.” Closer

“Godinama se nismo toliko smijali!” Daily Mail “Ako se želite nasmijati dok vas ne zaboli trbuh, onda je ovo pravo štivo za vas!” Fabulous Magazine

Nick Spalding britanski je autor koji, koliko god se trudio, ne može napisati ništa ozbiljnog. Dugi niz godina radio je u medijima i marketingu, a zatim je počeo pisati svoje humoristične romane. On voli, ona voli i Neprospavane noći prva su dva dijela duhovitog serijala o Lauri i Jamieju Newmanu, a Na drugom kraju svijeta njegov je treći nastavak.

Godina

Format

19 x 12

Uvez

Mekani

Izdavač

Broj stranica

288

SKU: 978-953-360-512-8 Kategorije: , , Oznake: , , ,