Najbolji dar

 12,99

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Opće je poznato koliko djeca vole darove, koliko im se raduju i kako u raznim prigodama maštaju o tome što će dobiti na dar. Što sve žele, što im sve „treba“ i kako ih neki darovi mogu jako iznenaditi, a i puno toga naučiti…  Najbolji dar nova je slikovnica omiljenih dječjih autora, nagrađivanog dvojca Maljković Jovanovac.

Božić još i ne završi, a malo koje dijete već ne razmišlja što će dobiti za sljedeći. Svi maštaju o darovima, pa tako i junaci ove priče, dva brata i sestra. Njihova je mašta raskošna, a svašta im i treba. Stalno pričaju o darovima, sanjaju ih noćima…

No, ove godine dar koji će dobiti nisu mogli ni zamisliti, a kad ga napokon dobiju, shvatit će da je najbolji od svih.

O autorima slikovnice Najbolji dar:

Zoran Maljković, pravnik i profesor hrvatskog jezika, već više od 25 godina uređuje hrvatske i strane knjige i slikovnice. Uz to, više od 15 godina piše priče za djecu koje su mu objavljene u dječjim časopisima. Najbolji dar peta je njegova objavljena slikovnica. Godine 2020. dobio je, zajedno s ilustratorom Markom Jovanovcem, nagradu “Ovca u kutiji” za slikovnicu “Moj tata zeko”, a godinu poslije istu nagradu su dobili za sikovnicu Kako je Fran dobio psa.

Marko Jovanovac, nagrađivani je dizajner, ilustrator i tipograf, cijeli život crta, a znatan dio profesionalnog opusa namijenjen mu je za najmlađe. Otac je dvoje djece koja su kroz proces stvaranja njegovih slikovnica sudjelovala kao “strogi” kritičari.

Godina

Format

24 x 24

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

24

SKU: 9789531433112 Kategorije: ,