Napuštam te!

Original price was: € 17,25.Current price is: € 15,53.

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

SVATKO IMA PRAVO RASTATI SE

“Kad sam svom mužu priopćila da ću ga napustiti, oboje smo otišli u savjetovalište. Dok je on bio opskrbljen čitavom hrpom priručnika, ja nisam dobila u ruke niti jedan jedini list papira.”

Tko napušta partnera, izgleda da je proigrao svoje pravo na razumijevanje. Sandra Lüpkes napisala je ovu knjigu za one koji su se odlučili na rastavu: Savjet i pomoć za sve koji sada moraju izaći na kraj s predbacivanjima, dvojbama, grižnjom savjesti i neprihvaćanjem.

Ne samo da je NAPUŠTAM TE! Sandre Lüpkes vrlo korisna knjiga svakome tko se nalazi u situaciji da je nezadovoljan svojim brakom – to je i vrlo poštena knjiga koja vam neće dati lažni gotovi recept – takav ne postoji. Odluku – ma kako vam to izgledalo teško, morate donijeti sami. No ova će vam knjiga pomoći da donesete pravilnu odluku.

Sigurno je jedino: ne može više biti onako kako je bilo prije, odviše se promijenila. Prvo uvjerite sami sebe. “Ne treba doći do rušenja iz temelja, kako biste shvatili da ljubav nije nikakav spremnik iz kojega se može beskonačno isisavati sok. Također je lijepo ako veza potraje nekoliko godina. Ljubav je energija koja se mijenja iz dana u dan. Njezina beskonačnost je sveprisutna. I zbog toga je tako vrijedna.”

Godina

Format

24 x 16

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

196