Ne šaljite cvijeće

 17,79

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Nakon muževe smrti Alicia Russell mukotrpno se borila kako bi sama odgojila svoja dva sina. Postavši neovisna, čvrsto je odlučila da više nikad ni o kome neće ovisiti. No kad iznenadna oluja zaprijeti obitelji na izletu, Alicia ne može odbiti neznanca koji im nudi utočište za noć – osobito kad čovjek glumi junaka nudi mnogo više od skloništa pred olujom.

Naočit, senzualan i pomalo tajanstven, Pierce Reynolds obasipa pažnjom Alicijine sinove – i podsjeća je, nakon toliko godina samoće, kakav je osjećaj biti željen. No čak i dok je navodi na istraživanje njezinih iznova pobuđenih žudnji, ne dopušta joj da mu se približi, ne želeći s njom podijeliti tajne svojega srca.

Bojeći se da Pierce ne može pružiti emocionalnu potporu kakvu ona i njezina djeca zaslužuju, Alicia se vraća u Los Angeles i nastoji poći dalje bez njega. Ali kad kriza ponovno dovodi Pierce u njezin život, Alicia zna da ga se više neće moći odreći bez borbe. Ona je već naučila da život ne daje nikakva jamstva. No, može li muškarca koji je obnovio njezine nade uvjeriti da se isplati riskirati za ljubav?

Godina

Format

21 x 13

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

216

SKU: 953-218-140-7 Kategorije: , Oznake: , , ,