Odgojite svoje dijete bez vikanja

 9,42

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Mislite li da je to lakše reći nego učiniti? No, sada više nije, i to zahvaljujući knjizi ”Odgojite svoje dijete bez vikanja”, utemeljenoj na pristupu koji roditelje u cijelom svijetu može nadahnuti da istinski promijene obiteljsku dinamiku. Njezin je autor mr. sc. Hal Edward Runkel, američki bračni i obiteljski terapeut te jedan od najpriznatijih svjetskih stručnjaka za to područje.

Time što napušta pristupe koji se usredotočuju na djecu i temelje na metodama koje neminovno dovode do neuspjeha, ”Odgojite svoje dijete bez vikanja” potiče vas da se:

USREDOTOČITE NA SEBE
BUDETE SMIRENI
NEPREKIDNO RADITE NA SEBI

”Odgojite svoje dijete bez vikanja” ne bavi se samo jačinom našega glasa dok se obraćamo djetetu. Uči nas da reagiramo smireno i staloženo i to tako da se usredotočimo na svoje ponašanje umjesto na ponašanje svoje djece – za njihovo dobro. Kada to shvatimo i odlučimo promijeniti sebe kako bismo bili najbolji roditelji svojoj djeci, i ishod će biti najbolji – nagrada će nam biti djeca koja su odgovorna, smirena, samostalna, samouvjerena…

Ovo nije samo ”još jedna knjiga o odgoju djece”. Ovo je prva knjiga koja od početka do kraja tvrdi da u roditeljstvu NIJE RIJEČ O DJECI… VEĆ O RODITELJIMA.

Godina

Format

24 x 16

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

0

SKU: 978-953-201-952-4 Kategorija: Oznake , , , ,