Okrutni princ

 16,00

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

“Raskošna i opasna, poput tamnog dragulja.”

Jude je imala sedam godina kada su joj roditelji ubijeni i, zajedno sa svoje dvije sestre, prebačena je na podmukli Vilinski sud. Deset godina kasnije, sve što Jude želi, unatoč tome što je običan smrtnik, jest osjećati se kao da pripada ovdje. Ali većina vila prezire ljude. Posebno princ Cardan, najmlađi i najopakiji sin velikog kralja. Kako bi stekla uporište na sudu, Jude se mora suočiti s njim. I suočiti se s posljedicama. Kao rezultat toga, ona će se uplesti u mrežu intriga između besmrtnika i otkriti vlastitu nesposobnost za krvoproliće.

Jude mora čuvati svog brata, a kako bi to učinila, udružila se sa zlim kraljem, Cardanom, i postala je pravi nositelj moći krune. Plovidba morem stalne političke izdaje je dovoljno teška, ali Cardana je, povrh toga, užasno teško kontrolirati. Čini sve što može kako bi potkopao Jude, iako je njegova fascinacija njome ostala netaknuta. Kada postane jasno da je netko blizak planira izdati, dovodeći u opasnost ne samo njezin život, već i živote onih koje najviše voli, Jude mora otkriti izdaju, boriti se sa svojim složenim osjećajima prema Cardanu.

“Black je majstor u izgradnji svijeta, prenoseći cjelovite detalje, a da ti podaci nikad ne djeluju zamorno ili enciklopedijski, bez obzira na to jeste li dobro upućeni u vilinski svijet ili ste tek pridošlica u žanru… Iskustvo čitanja ovakva romana jest nešto poput magičnoga okružja”. – recenzija knjige New York Timesa

Godina

Format

24 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

312

SKU: 9789538130526 Kategorija: