Pogodi što će mi se dogoditi

 10,62

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Ovo je priča o Ines. Običnoj tridesetogodišnjakinji. Vjerojatno ste je već sreli. U tramvaju, na ulici, u kafiću, na tržnici, možda vas je okrznula, možda se ispričala, možda vam je nešto dobacila, možda se nasmiješila, a možda ništa od toga.

Ovo je priča i o njezinim prijateljima. Ovo je priča i o tebi. I o svemu onome što će se dogoditi. I onome što neće. I o onome što mislite da se događa nekom drugom. Dovoljno je tako malo da život krene nekim drugim smjerom. Dovoljan je da osvane jedan krivi petak. Petak koji nije petak trinaesti. I sve krene krivo. I neobjašnjivo. I teško. Jako teško. Loši događaji povlače za sobom i loše odluke, a loše odluke i loše posljedice i tu nema kraja. Svakodnevene obaveze pretvore se u nemoguće misije. A ništa se ne može promijeniti. Ne može se odustati. Ne može se čekati. I kada je potrebna podrška bližnjih dolazi do novog razočaranja. Poznati se pretvore u nepoznate, a nepoznati postanu nešto manje napoznati.

Ines je ostala sama sa svim svojim problemima. neočekivano i bez pripreme. Ostala je sama sa samom sobom. I započela inventuru. I pronašla mnoga pitanja bez odgovora. Pronašla je i odgovore na nepostavljena pitanja. Često puta nije znala što bi sa jednim i drugim. I da li itko ima išta od ikakve istine?

Godina

Format

19 x 12

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

261

SKU: 978-953-6825-85-1 Kategorije: , Oznake: ,