Poput ljetnog vina

 5,29

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Veličanstveno zdanje vinarije Hollander Estates na Long Islandu desetljećima je odredište za romantična putovanja i raskošne zabave.

Vivian Hollander priprema se za dolazak kćeri i unuke na njihovo godišnje ljetno okupljanje, no skorašnja prodaja vinarije mogla bi razotkriti mračnu tajnu koju je Vivian skrivala trideset pet godina.

Njezina kći Leah na ovogodišnje ljetovanje gleda kao na prijeko potreban bijeg od užurbanog velegradskog života. Leina kći Sadie doznaje da je baka Vivian nekoć vodila čitateljski klub posvećen skandaloznim ljubavnim romanima i otkriva slavne dane svoje obitelji.

Ponovno oživljavanje čitateljskog kluba počinje kao razbibriga potrebna svima trima. Dok se trude izliječiti stare rane, otkrivaju da im knjige mogu pomoći da ostvare svoje želje i ljubav koju zaslužuju.

 

 

“Knjiga o tri generacije žena koje otkrivaju vlastitu snagu zabavna je i inteligentna poslastica, poput čaše laganog roséa na vrući ljetni dan.” Jill Santopolo

“Raskošna priča kojom dominiraju knjige, vino i ženska snaga.” Real Simple

Jamie Brenner odrasla je u Philadelphiji, a nakon završenog studija književnosti u Washingtonu radila je u nekoliko izdavačkih kuća. Njezin prvi roman The Forever Summer odmah je postao svjetski bestseler, a roman Poput ljetnog vina osvojio je srca čitateljica diljem svijeta.

Godina

Format

19 x 12

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

416

SKU: 978-953-360-608-8 Kategorije: , Oznake: , ,