Poredajte se! Usporedbe u životinjskom svijetu

 12,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Tko ima najveći raspon krila – najveći leptir ili najmanja ptica? Tko spava više – šišmiš ili lav? Pridruži se Petru i Matildi u usporedbi životinja na različite načine – prema njihovoj veličini, ali i prema tome koliko su čiste, pametne ili bučne i još prema mnogo toga! Sigurno će te iznenaditi neke životinjske sposobnosti!

„Fantastična knjiga koja svijetu životinja prilazi na jedan posve drugi način – kroz djeci zanimljive usporedbe i rekorde“, izjavio je urednik knjige Vid Jakša Opačić.

Knjiga je primjerena djeci uzrasta 6 – 8 godina.

Knjigu je s engleskog jezika prevela Martina Batinica.

Bilješka o autorima:

Radka Píro autorica je koja dolazi iz Brna, glavnoga grada Moravske. Tijekom studija stranih jezika nekoliko je puta boravila u Francuskoj i Njemačkoj, nakon čega je odlučila proputovati svijet. Pošto je diplomirala, najprije je radila kao lektorica, a potom se zaposlila u izdavačkoj kući, u kojoj je uključena u nastajanje nekih od najljepših knjiga za djecu.

Dragan Kordić ilustrator je knjiga za djecu koji nadahnuće pronalazi u istraživanju prirode, sportskom penjanju, putovanjima i čitanju knjiga. Vrijeme voli provoditi sa suprugom i malenom djevojčicom, s kojima živi u Rijeci.

Godina

Format

28 x 23

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

,

Broj stranica

32

SKU: 9789531435604 Kategorije: ,