Posljednji templar

 17,91

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Dok pljušte strijele i sijevaju sablje, Akra pada u plamenu. Godina je 1291., Zapad gubi taj grad. Posljednji templar započinje s mladim templarskim vitezom, njegovim mentorom i nekolicinom drugih koji bježe brodom i sa sobom odnose tajanstvenu škrinju koju im je na samrti povjerio veliki meštar templarskog reda. Brod netragom nestaje.

U današnje vrijeme, ne Manhattanu, četri maskirana jahača, odjevena kao templarski vitezovi, izlaze iz Central Parka i jašu Petom avenijom, uz stube muzeja umjetnosti Metropolian, u trenutku svečanog otvorenja izložbe> Blago Vatikana<. Jahači nahrupljuju kroz gomilu i brutalno se obračunavaju sa svakim tko se prepriječi između njih i njihova plijena. Na gala otvorenju je i arheologinja Tess Chaykin, pred čijim očima konjački vođa kreće prema jednom predmetu, čudnoj napravi sa zupčanicima. Dok ga uzima s poštovanjem, izgovara neke tajnovite latinske riječi, a onda povede jahače u noć.

Nakon prepada, istragu vode FBI-ev antiteroristički specijalac Sean Reilly. Ubrzo on i Tess bivaju uvučeni u mračnu, skrivenu povijest vitezova križara i prelaze kontinente u potrazi za izgubljenom templarskom tajnom. I ne znajući da se oko njih plete mreža hladnokrvnih ubojica

Godina

Format

24 x 16

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

332

SKU: 978-953-201-860-8 Kategorija: Oznake , , , , , , , ,