Post za žene

 19,50

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Sve dobrobiti posta za reguliranje tjelesne težine, buđenje energije i održavanje hormonske ravnoteže i zdravlja

Ne uspijevate izgubiti višak kilograma čak i kad redovito vježbate i malo jedete, borite se s hormonalnom neravnotežom, stalno osjećate nadutost ili ste u menopauzi i više ne prepoznajete vlastito tijelo? Ako ste već pokušali postiti, ali vam se čini da nije bilo nikakvih rezultata, u ovom sjajnom vodiču pronaći ćete program prilagođen vašim potrebama uz pomoć kojega ćete riješiti probleme s prekomjernom težinom, čestim upalama i usporenim metabolizmom koji narušavaju vaše zdravlje i kvalitetu života.

Mnogi stručnjaci za post predlažu samo univerzalna rješenja koja ne odgovaraju specifičnim potrebama ženskog tijela i njihovih hormona. No dr. Mindy Pelz, ugledna stručnjakinja za žensko zdravlje i post, svojim preporukama i savjetima koje dijeli na svom iznimno popularnom podcastu na YouTube kanalu i društvenim mrežama, pomogla je milijunima žena diljem svijeta da povrate formu i prihvate novu paradigmu zdravlja koja funkcionira za čudesni ženski organizam.

Dr. Pelz najprije nas upoznaje s različitim stilovima posta: povremenim (12 – 16 sati), autofagijskim (dulji od 17 sati), postom za resetiranje crijeva (24 sata), postom za trošenje masti (36 sati), postom za resetiranje dopamina (48 sati) i postom za resetiranje imunosnog sustava (dulje od 72 sata). Potom nam pokazuje kako uskladiti post i menstrualni ciklus (i u slučaju da ste ušli u menopauzu, postoji rješenje za vas), kako sigurno slijediti produljeni post (od 17 do 72 sata) te koje su najbolje namirnice za prekid posta i kako izgleda optimalna prehrana za održavanje metaboličkog zdravlja. Usto, detaljno objašnjava 30-dnevni program posta za resetiranje u kojem se kombinira post i normalna prehrana, a tu su i isprobane strategije i protokoli specifični za poje­dine zdravstvene probleme, kuharica sa šezdesetak ukusnih recepata, kao i korisni trikovi i alati koji će pomoći ženama poput vas da u svoj život uspješno ugrade razdoblja posta.

 

Drugi o knjizi

Ova revolucionarna knjiga dr. Mindy Pelz dragocjen je priručnik o postu za žene.

Elle Macpherson, supermodel, glumica i humanitarka

Važan izvor informacija o postu koji ženama nedostaje!

Dr. Sara Gottfried, autorica bestselera Žene, hrana i hormoni

 

O autorici

Dr. Mindy Pelz svjetski je priznata stručnjakinja za žensko zdravlje i post čija je misija osnaživanje žena. Njezine su poznate klijentice, među ostalim, zabavljačica LeAnn Rimes, bivša vozačica auto­mobilskih utrka Danica Patrick i influencerica Jesse Itzler. Objavila je bestselere The Menopause Reset (2021.) i Post za žene (koji je najprodavaniji naslov nakladničke kuće Hay House u 2023.). Njezin The Resetter Podcast svrstan je među 20 najutjecajnijih američkih znanstvenih podcasta na Appleu, a njezin YouTube kanal dosad ima više od milijun pretplatnika i 60 milijuna pregleda. Dr. Pelz doktorirala je kiropraktiku na Sveučilištu u Kansasu.

Godina

Format

23 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

324

SKU: 9789535206880 Kategorije: , Oznaka: