Pravosudna i policijska mafija

Original price was: € 11,95.Current price is: € 10,75.

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Primjeri iz hrvatskih sudova i sudske prakse koji pokazuju kako
organizirani kriminal u pravosuđu uništava pojedince, obitelji,
gospodarstvo i državu.

Iz sadržaja knjige “Pravosudna i policijska mafija” izdvajamo:

  • Mogućnost korupcije ne određuje institucija u kojoj je pojedinac zaposlen već je ona određena prirodom, slabostima i sklonosti samog pojedinca. U tom slučaju ni suci ili državni odvjetnici nisu nikakav izuzetak.
  • U bezbroj slučajeva sporovi se okončavaju temeljem krivotvorina. Krivotvori se sve, od ugovora, priznanica, uplatnica, računa, otpremnica, primki… Da bi iz nevjerodostojnih krivotvorina, krivotvorine postale vjerodostojne, pomažu najčešće sudski vještaci.
  • U Hrvatskoj su odvjetničke tarife glavni uzrok nedjelotvornog i nekvalitetnog pravosuđa odnosno dugotrajnosti sudskih postupaka.
  • Sadašnji suci sude po diktatima iz politike nakon čega slijedi njihov prosperitet i uspon na društvenoj ljestvici: Ili završavaju u Ustavnom sudu ili međunarodnim institucijama.
  • Indikator korupcije u pravosuđu je stanje imovine sudaca koji vrše sudačku dužnost. Treba formirati posebno tijelo koje će utvrđivati njihovo imovinsko stanje.
  • Svatko tko pokuša ukazati na kriminal, greške i propuste šalje se na psihijatriju, oduzima mu se radna sposobnost, proganja se – za to se koriste službenici MUP-a.
Godina

Format

21 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

174

SKU: 978-953-289-115-7 Kategorija: Oznake: , ,