Priča bez kraja

 19,77

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Bastian Balthasar Bux, bježeći pred dječacima koji su ga zlostavljali, otkriva u jednom antikvarijatu čudesnu knjigu:

PRIČU BEZ KRAJA

Sakrije se na školskom tavanu pa čitajući knjigu uranja u zemlju Fantaziju i nevjerojatne pustolovine kroz koje prolazi dječak Atrej ne bi li spasio zemlju i Dječju Caricu. Jer, Fantaziji prijeti tajanstveno i opasno Ništavilo. No spasiti je može samo ljudsko dijete koje će doći iz stvarnog svijeta. Hoće li to biti Bastian, povučen, uplašen, samozatajan i nadasve maštovit dječak?

Ovo klasično djelo njemačke fantastike svjetski je bestseler – preveden na više od 40 jezika i prodan u više od 9 milijuna primjeraka!

Michael Ende poznati je njemački pisac fantastičnih knjiga za mlade, rođen 1929. godine u Bavarskoj. Svjetsku slavu donijela mu je upravo “Priča bez kraja”, a druga poznata djela su “Momo” i “Jim Gumb i strojovođa Lukas”. Endeova djela prevedena su na više od 40 jezika, prodana u više od 35 milijuna primjeraka te su adaptirana kao filmovi, kazališne predstave i opere. Ende je jedan od najpopularnijih i najpoznatijih njemačkih autora 20. stoljeća. Umro je 1995. godine u Njemačkoj.

Godina

Format

22 x 15

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

478

SKU: 9789533605784 Kategorija: Oznaka: