Priče o karateu

 20,20

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Povod za nastanak ove zbirke nije nikakav fantastični događaj, već tužan i stvaran gubitak – napustio nas je sensei Raul Nadišić, osnivač i dugogodišnji predsjednik, Karate kluba “Sensei”, ostavivši težak ožiljak na društvenom i sportskom tkivu našega grada.

Raul je živio karate i njegova pozitivna učenja, a svoje je znanje nesebično prenosio svim svojim učenicima, podučavajući ih da u životu smirenost, koncentracija i poštivanje drugih donose samo pozitivne stvari i toga se držao do samoga kraja.

U sjećanje na Raula, kao udruge “Albus” i KK “Sensei”,  udruženim smo snagama odlučili objavti zbirku fantastičnih priča u kojima bi karate na različite načine imao glavnu ulogu, a radnja bi ukključila KK “Sensei”, senseia Raula i Grad Pazin.

Napustivši nas, Raul možda sada u nekim drugim sferama podučava neke nove učenike karateu, a u ovoj zbirci su pisci iz cijele regije ispričali zabavne priče o čudesnim i maštovitim svjetovima te događajima koji su se negdje baš tako i mogli, ili mogu, dogoditi.

Stoga Vas pozivamo  da uživate u čitanju priča koje karateu daju jednu potpuno novu dimenziju postojanja na jedan potpuno drugi način.

A kao bivši Raulov učenik, mogu samo reći:

SENSEI, REI!!!

Godina

Format

21 x 15

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

128