Prigrlite Radost, a ne Brigu

 15,79

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

„Pregršt poticajnih ideja i spoznaja za sve one koji žele iskoristiti svoje beskonačne mogućnosti.“
Deepak Chopra

Budimo iskreni. Život vrvi promjenama i prevratima, strahovima i sumnjama, trenucima kaosa i čarolije. A bez “vodiča” koji bi nas uputio kako živjeti uspješno u suvremenom svijetu, mnogi od nas preplavljeni su bujicom različitih osjećaja i jednostavno ne znaju u kojem smjeru krenuti. Bilo da mrzite svoj posao i pitate se što učiniti sa životom, bilo da radite na ostvarenju nekog sna, ali i dalje ste sputani strahovima i sumnjama ili znate da život može biti mnogo više, ali nemate pojma od čega početi, knjiga Prigrlite Radost, a ne Brigu američke spisateljice, umjetnice i motivacijske govornice Amber Rae pokazat će vam kako se suočiti sa strahovima i osloboditi svoje darove – i svladati sve prepreke što vam stoje na putu.
Ova knjiga naučit će vas:
• kako prevladati naviku na koju trošimo većinu vremena: brigu
• kako se othrvati strahu, sumnji u sebe, sindromu uljeza, perfekcionizmu i negativnim emocijama poput ljubomore, ljutnje i anksioznosti
• kako se oporaviti od odbijanja i kritika
• kako ukrotiti unutarnjeg kritičara čiji nas glas ograničava cijeli život.
Usto, pokazat će vam kako povezati glas Brige i Radosti u mudrost, kako slušati emocije, a ne ih stišavati, te vas potaknuti da krenete za svojim snovima. Više od svega, poučit će vas najvažnijoj od svih lekcija: nemojte otići s ovoga svijeta ne iskoristivši darove u sebi.

Briga ili radost: što ćete odabrati?

Godina

Format

21 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

224

SKU: 978-953-372-002-9 Kategorije: ,