Prirodno zdravlje žena – potpuni vodič za žene svih dobi

 27,00

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Prirodno zdravlje žena neprocjenjiv je ilustrirani izvor informacija za žene svih dobi. Iznimno jasno i razumljivo pokazuje na koji način svatko s pomoću prehrane i prirodnih tretmana može spriječiti zdravstvene probleme, prevladati bolesti i zadržati optimalno zdravlje.

U svakom se poglavlju Marilyn Glenville usredotočuje na specifične bolesti i stanja koja pogađaju žene. Opisuje simptome bolesti, objašnjava njihov tijek, njihove uzroke te načine na koje se mogu prebroditi. Detaljno prikazuje metode liječenja koje primjenjuje službena medicina, ali daje i savjete za samopomoć primjenom metoda prirodne medicine: uzimanjem biljnih pripravaka, aromaterapijom, homeopatijom, masažom i prehranom.

Autorica često naglašava koliko je važno da žene same izaberu pristup liječenju koji smatraju najboljim za sebe, bez obzira na to je li riječ o pristupu službene ili prirodne medicine ili njihovoj kombinaciji. Prirodno zdravlje žena daje odgovore na pitanja koja sebi postavlja svaka žena – što se sve događa u njezinu tijelu, što može učiniti kako bi poboljšala svoje zdravlje i kako se najbolje može zaštititi od bolesti.

Knjiga sadržava provjerene praktične savjete i prijedloge za liječenje koji će vam pomoći da:
– ozdravite i ostanete zdravi na prirodan način
– usporite proces starenja
– shvatite utjecaj prehrane, načina života i prirodnih metoda na vaše zdravlje, formu i vitalnost
– spriječite pojavu ili ponavljanje zdravstvenih problema
– poboljšate svoju plodnost i imate zdravu i sigurnu trudnoću i porođaj
– izliječite ili ublažite simptome sindroma policističnih jajnika, predmenstrualnog sindroma, menopauze, endometrioze, fibroida, cistitisa, gljivičnih infekcija i mnogih drugih ženskih bolesti
– izaberete pristup koji vam najviše odgovara – lijekove, operativni zahvat, prirodnu metodu ili kombinaciju navedenoga

Godina

Format

24 x 19

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

330