Promijenite misli, promijenite život

Original price was: € 23,00.Current price is: € 20,70.

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Kako otključati svoj puni potencijal za uspjeh i postignuća

“Ako ste spremni razviti se do pune veličine i postići velike rezultate, u ruci imate pravu kartu za to. Pred sobom imate DNK svoje budućnosti. Sve što trebate da biste stvorili sebi sjajnu budućnost jest pročitati ovu knjigu, odlučiti kako ćete je primijeniti u svojem životu, napisati plan, i zatim krenuti s oduševljenjem u ostvarivanje svega toga.
Promijenite misli, promijenite život pokazuje vam kako otkriti svoje iznimne unutarnje resurse i pokrenuti svoje nevjerojatne moći. Naučit ćete kako privući u život sve ljude i resurse potrebne da ostvarite bilo koji postavljeni cilj.
U ovoj knjizi, svladat ćete postupni proces putovanja do velikog uspjeha koji ćete na koncu primijeniti lagano i bez muke. Ta strategija uspjeha je tako logična, tako privlačna i na koncu tako ispunjavajuća te općenito korisna da predstavlja doslovno revoluciju u osobnom učinku.
Ako već morate razmišljati, zašto ne biste imali sjajne ideje i postizali sjajne rezultate?
Pripremite se na jednu od velikih pustolovina i istraživanja posljednje i prve velike granice – svojeg uma! Proživjet ćete čudesno iskustvo.”

Mark Victor Hansen
Autor knjige Pileća juhica za dušu

Brian Tracy je uspješan poslovni čovjek i jedan od vrhunskih profesionalnih govornika u svijetu. Pokrenuo je, izgradio, upravljao i izmijenio oko 22 različite tvrtke. Svake godine govori pred više od 250.000 ljudi u Sjedinjenim Državama, Kanadi, Europi, Australiji i Aziji.

Brianovi ključni govori, predavanja i seminari prilagođeni su svakoj publici. Opisuju ih kao “nadahnjujuće, zabavne, informativne i motivacijske.” Radio je s više od 500 korporacija, održao više od 2000 govora pred preko 2.000.000 ljudi

 

Godina

Format

23 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

302

SKU: 978-953-289-135-5 Kategorije: , Oznaka: