Rat makova

 23,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Rat makova prvi je nastavak hiperuspješne fantastične trilogije Rat makova.

Na iznenađenje cijelog Nikanskog carstva, trinaestogodišnja seljakinja i krijumčarka opijuma Rin briljira na prijemnom ispitu za elitnu vojnu akademiju Sinegard. Međutim, njezino porijeklo čini je društvenom izopćenicom čiji su jedini prijatelji mladi Kitay i osebujni učitelj predaje Jiang. Pokušavajući se izboriti za svoje mjesto na Akademiji, Rin otkriva da posjeduje smrtonosnu sposobnost – ona je šaman i može prizivati bogove. Ovlada li svojim moćima, Rin će postići više nego što je ikad sanjala.

Kada Mugenska federacija napadne Nikan i započne Treći rat makova, Rinine će šamanske moći biti jedino oružje protiv uništenja njezina naroda. Ali što je više opsjeda njezin odabrani bog, osvetoljubivi Feniks, to joj jasnije postaje da bi je pobjeda u ratu mogla stajati vlastite ljudskosti… a možda je i ona već stvar prošlosti.

„Moćan početak bespoštedne trilogije“ – New York Daily News

„Ambiciozan fantasy roman koji reinterpretira azijsku povijest prepunu majstora borilačkih vještina, generala filozofa i bogova“ – Publishers Weekly

O autorici:

R. F. Kuang nagrađivana je autorica bestselera trilogije Rat makova te romana Babel i Yellowface. Na Sveučilištu Cambridge završila je magisterij iz područja sinologije, dok je na Sveučilištu Oxford završila znanstveni magisterij iz područja suvremene sinologije.
Trenutačno je na doktoratu iz područja istočnoazijskih jezika i književnosti na Sveučilištu Yale.

Godina

Format

20 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

562

SKU: 9789531435390 Kategorije: ,