Riječ kao lijek

 26,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Vođene vježbe pisanja autorice bestselera broj jedan New York Timesa!

Rupi Kaur, autorica bestselera broj jedan New York Timesa, predstavlja vođene vježbe pisanja za poticanje kreativnosti i ozdravljenja.

Njezine vježbe pomoći će vam da istražite područja traume, gubitka, slomljenog srca, ozdravljenja i slavljenja sebe samih.

Ako ste zainteresirani za katarzično istraživanje sebe i prakticiranje mindfulnessa pišući, ovo je knjiga za vas.

Rupi Kaur pjesnikinja je, umjetnica i performerica. Kao 21-godišnja studentica Rupi je napisala, ilustrirala i sama objavila svoju prvu zbirku poezije, mlijeko i med. Slijedila je njezina stilska sestra blizanka, zbirka sunce i njeni cvjetovi. Te su zbirke prodane u više od deset milijuna primjeraka i prevedene na više od četrdeset jezika. Njezina zadnja knjiga pjesama tijelo dom debitirala je na prvome mjestu na top-ljestvicama bestselera u cijelom svijetu. Kao što čini od prvoga dana, Rupi Kaur sama je producirala Rupi Kaur Live, čitanje poezije uživo na Amazon Primeu (2021.). U svojim djelima bavi se ljubavlju, gubitkom, traumom, ozdravljenjem, ženstvenošću i imigracijom. Najbolje se osjeća dok stvara umjetnost, izvodi svoju poeziju na pozornici i provodi vrijeme s obitelji i prijateljima.

Godina

Format

23 x 18

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

320

SKU: 978-953-372-126-2 Kategorije: , Oznaka: