Ross Poldark

 5,29

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Umoran od okrutnog rata u Americi, Ross Poldark vraća se na imanje svoje obitelji. No povratak nije radostan kao što je očekivao. Sustiže ga gorka spoznaja o očevoj smrti, suočava se sa zapuštenosti svojega posjeda, a djevojku koju voli zaručio je njegov rođak.

Ross je primoran krenuti ispočetka i iskrčiti posve novu životnu stazu.

Sućut koju osjeća prema osiromašenim rudarima i farmerima odvest će ga na mjesni sajam gdje će iz tučnjave spasiti napola izgladnjelu djevojčicu i povesti je sa sobom kući.

I ne sluteći da će mu baš taj trenutak promijeniti život…

“Iz pera neponovljivog Winstona Grahama, koji posjeduje sve što je piscu potrebno, ali i mnogo više.” – Guardian

“Ross je jedan od najvećih književnih heroja… Uz bok Darcyju, Heatcliffu, Rhettu Butleru i Robinu Hoodu.” – Debbie Horsfield

Winston Graham napisao je više od četrdeset romana, uključujući The Walking Stick, Angell, Pearl and Little God, Stephanie i Tremor. Knjige su mu prevedene na mnoge jezike, a prema glasovitu nizu romana o Poldarku snimljene su i dvije TV serije. Prema šest njegovih romana snimljeni su filmovi, od kojih je najpoznatiji Marnie Alfreda Hitchcocka. Bio je član Kraljevskog književnog društva, a 1983. godine odlikovan je Redom Britanskog Carstva. Umro je u srpnju 2003. godine.

Godina

Format

19 x 12

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

424

SKU: 978-953-360-556-2 Kategorije: , Oznake: , ,