Savršena kći

 5,30

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Grace nije ni sanjala da će svoju kćer Penny morati posjećivati na zaključanom odjelu psihijatrijske bolnice, optuženu za ubojstvo neznanca. Sve upućuje na to da je Penny počinila zločin. Njezini su otisci prstiju na oružju ubojstva, a krv žrtve posvuda po njezinu tijelu. Očajna majka pita se u čemu je pogriješila, ali nema vremena za žaljenje – bliži se suđenje i mora poduzeti sve kako bi dokazala da joj kći nije kriva.

Sve je počelo kada je Grace u parku pronašla tajanstvenu djevojčicu, što joj se učinilo kao sam prst sudbine. Njezina su dvojica sinova napokon dobili sestricu koju su svi priželjkivali. Ali s vremenom se Penny počela neobično ponašati, postajući sve čudnija, bijesna i agresivna. Kako bi pomogla kćeri, Grace je vodi različitim psihijatrima.

Boluje li Penny od poremećaj višestruke osobnosti ili je samo vješta manipulatorica? Kada Grace već gotovo izgubi svaku nadu, upoznaje iskusnog doktora Mitcha McHugha, koji je i sam progonjen sjenama prošlosti. Kopajući sve dublje i dublje, otkrit će mračnu i šokantnu istinu kakvu nisu mogli ni zamisliti…

D. J. PALMER autor je nekoliko trilera koji su dobili pohvale kritike i čitatelja, uključujući bestselere The New Husband, Saving Meghan i Savršena kći. Živi uz ocean u Massachusettsu gdje uživa u pisanju poezije i proze, jogi, obiteljskom životu i šetnjama sa svojim vjernim psom. Trenutačno radi na novom romanu.

Godina

Format

19 x 13

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

408

SKU: 9789533606910 Kategorije: , ,