Sjećanja jedne gejše

 18,45

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Roman Sjećanja jedne gejše kruna je autorove fascinacije Japanom, japanskom kulturom i umjetnošću. Odmah po objavljivanju postao je veliki svjetski bestseler prema kojemu je 2005. snimljen i istoimeni filmski hit.

Protežući se kroz četvrt stoljeća dramatične japanske povijesti, od 1929. do poslijeratnih godina, ovaj izvanredni i nadasve očaravajući roman otkriva nam skriveni svijet gejša u kojemu je izgled sve, u kojemu se žene uči kako zavesti najmoćnije muškarce, svijet u kojemu se ljubav prezire kao iluziju.

Arthur Golden (1956.) američki je pisac. Na Harvardu je diplomirao povijest umjetnosti, a potom magistrirao japansku povijest na Columbiji te engleski jezik na Sveučilištu u Bostonu. Neko je vrijeme živio u Japanu (1981.). Svjetski je uspjeh postigao romanom Sjećanja jedne gejše (1997.) koji je preveden na gotovo sve svjetske jezike i prodan u milijunima primjeraka.

“Odvažno pripovijedanje… Rijetko je kada jedan toliko zatvoren i nepoznat svijet evociran s tolikom smionošću.” New Yorker

Godina

Format

21 x 15

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

472

SKU: 9789533605012 Kategorije: ,