Slatka osveta

 17,79

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

U dvadeset petoj godini princeza Adrianne vodi život na kojem bi joj većina ljudi zavidjela. Lijepa i otmjena, provodi dane baveći se dobrotvornim radom, a noći krećući se s jednoga glamuroznoga događaja do drugoga. Ali njezino držanje razmažene bogatašice je varka, pomno osmišljeno nastojanje da se sakrije opasna istina.

Adrianne je deset godina živjela za osvetu. Kao dijete, mogla je samo promatrati okrutnost skrivenu iza fasade braka iz bajke njezinih roditelja. Sad ima savršen plan kojim će svojeg slavnog oca natjerati da plati. Uzet će mu jedinu stvar koju cijeni više od svega ostaloga – Sunce i Mjesec, znamenitu, neprocjenjivu ogrlicu.

Ipak, baš kad je spremna na svoju osvetu, upoznaje čovjeka koji kao da naslućuje svaku njezinu tajnu. Pametan, šarmantan i zagonetan, Philip Chamberlain ima vlastite osobne razloge za približavanje princezi Adrianne. l tek kad bude prekasno ona će vidjeti skrivenu opasnost… kad se nađe nasuprot dvojici impresivnih muškaraca – ednoga koji posjeduje spoznaje na temelju kojih joj može oduzeti slobodu, te drugoga koji ima moć oduzeti joj život.

Godina

Format

21 x 13

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

486

SKU: 978-953-218-196-8 Kategorije: , , Oznake: , ,