Slatko snivaj, vrbo mala

 5,29

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Beskućnica Muriel jedne noći nabasa na mršavu, uplakanu djevojčicu. Djevojčica se zove Folami i izbjegla je iz Nigerije. Muriel joj pruži utočište u kolibi u šumi, no djevojčicu jednog popodneva brutalno napadne muškarac iz susjedstva. Ne usuđujući ostati u kolibici, Muriel potraži pomoć kod bivšeg beskućnika Toma Stiltona.

Stilton je upravo počeo raditi za inspektoricu krim-policije Mette Olsäter. Zajedno s Olivijom Rönning istražuje ubojstvo nepoznata tinejdžera, pronađenoga s prerezanim grkljanom i zakopana u Sm?landu. Istraga ih odvede na najmračnija mjesta, čak do bukureštanske kanalizacije.

Upoznavši Folami, Olivia primijeti da djevojčica nosi ogrlicu povezanu s jednim drugim ubijenim dječakom. Ona i Stilton uz Folami uspiju raskrinkati šokantnu ilegalnu djelatnost.

“Okrutan krimić o stvarima s kojima se ne želimo suočiti, a tu su oko nas, svaki dan.” Femina

“Fantastični, uvjerljivi likovi udruženi su s brutalnom radnjom, ali i oštrim komentarom suvremenog društva.” Goodreads

“Dosad najbolji triler ovog nevjerojatno talentiranog spisateljskog dvojca.” Barometern

Cilla i Rolf Börjlind proslavljeni su švedski filmski i TV scenaristi te autori krimića. Junaci njihovih romana karizmatični su i uporni u rješavanju zločina, ali i vođeni željom da pridonesu pravednijem i sigurnijem društvu. U izdanju Znanja dosad su objavljeni njihovi bestseleri: Plima, Treći glas, Crna zora te najnoviji Slatko snivaj, vrbo mala.

Godina

Format

19 x 13

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

,

Broj stranica

480

SKU: 978-953-360-571-5 Kategorije: , ,