Slobodna duša

 14,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Putovanje s onu stranu sebe

TKO STE VI UISTINU?

Što bi bilo kad biste se oslobodili svih ograničenja i uzdigli se iznad nametnutih vam granica? Što svakog dana možete učiniti kako biste pronašli tu vrstu unutarnjeg mira i slobode?

Slobodna duša pruža vam jednostavan i duboko intuitivan odgovor na ova pitanja. Bez obzira na to jeste li tek počeli istraživati svoj unutarnji svijet ili ste cijeli svoj život posvetili duhovnom putovanju, ova će knjiga promijeniti vaš odnos i prema sebi i prema svijetu koji vas okružuje. Istražujući odnos između vaših misli i emocija, pomoći će vam da razotkrijete uzrok i kolebanja unutarnje energije. Uputit će vas i što možete učiniti kako biste se oslobodili uobičajenih misli, emocija i energetskih obrazaca koji ograničavaju vašu svijest. I na kraju, savršeno jasno, ova knjiga otvorit će vrata životu koji možete živjeti u slobodi svog najskrivenijeg bića.

 

“Michael Singer upoznaje vas s procesom jnane, joge razuma, i sa samim Izvorom, i to s elegantnom jednostavnošću. Pažljivo pročitajte ovu knjigu i steći ćete pravi uvid u vječnost.”
Deepak Chopra

“Ovo je važna knjiga i sama po sebi posebna kategorija. Jednostavna, a istodobno paradoksalno dubokoumna. Michael Singer vodi nas na putovanje s onu stranu sebe, od svijesti povezane s egom preko granica naše kratkovidne, ograničene slike o sebi do stanja unutarnje slobode i oslobođenja. Knjiga Michaela Singera dragocjen je dar svima koji su dosad uzaludno tragali, čeznući za bogatijim, smislenijim i kreativnijim životom.”
Jogi Amrit Desai, pionir moderne joge

Slobodna duša na jasan i praktičan način pokazuje čitatelju kako postići stvarni cilj života – samoostvarenje.”
Bikram Choudhury, utemeljitelj bikram joge

Godina

Format

23 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

184