Što lord zaželi

 19,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Roman Što lord zaželi peti je nastavak iz serijala Kako ukrotiti Carlisleove.

Dominick Mercer, markiz od Ellswortha, vodi dvostruki život. U javnosti je jedan od najistaknutijih članova engleskoga visokog društva. Ali u stvarnosti, on je zloglasni talijanski slikar Domenico Vincenzo, čije vizionarske slike nadmašuju jedino glasine o njegovu skandaloznom životu. Odlučan je naslikati remek-djelo i napokon se potpisati svojim pravim imenom te se tako osloboditi okova svoga tajnog identiteta. Ah, kad bi tajne bile tako jednostavne…

Nimalo mu ne pomaže činjenica da mu je model jedna od najneobičnijih žena koje je ikad upoznao i jedina uz koju može dovršiti svoje remek-djelo.

Eve Winslow odlučna je u želji da proživi život punim plućima skačući od avanture do avanture. Zato, kad je nesporazum dovede u Vincenzov atelijer, jednostavno ne može odoljeti njegovu prijedlogu da je ovjekovječi na platnu. Uskoro se Eveina avantura pretvara u skandal, a spasiti je može jedino čovjek koji je uzrok njezinih nevolja – čovjek kojemu ništa nije preče od njegove umjetnosti, uključujući ljubav.

O autorici romana Što lord zaželi:

Anna Harrington zavoljela je povijesne romanse – i sve one uglađene heroje doba regentstva – dok je živjela u Londonu, gdje je studirala književnost i dramaturgiju. Voli putovati, upravljati avionima i planinariti, a kad ne piše svoj idući roman, voli se brinuti za ruže u svom vrtu.

Godina

Format

20 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

305

SKU: 9789531433815 Kategorije: , ,