Što radiš danas, Majko Prirodo?

 19,60

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

U svakom trenutku tijekom cijele godine Majka Priroda naporno radi, stvara oblake iz kojih pada kiša, priprema vjevericu koja skriva orahe za razdoblje zimske hladnoće ili vodi malog ptića na prvi let oko pola svijeta.
Ova zadivljujuća ilustrirana riznica priča o svijetu prirode, organiziranih po godišnjim dobima i po lokacijama diljem svijeta, pokazuje beskrajnu ljepotu i raznolikost prirode u svakom dijelu planeta.
Poglavlja su posložena u puni ciklus kalendarske godine, od siječnja do prosinca. Svako poglavlje pojedinog mjeseca sadržava četiri priče iz različitih dijelova svijeta kako bi se pokazalo da ono što se događa u prirodi nije posvuda jednako: dok je negdje vruće ljeto, drugdje smo usred ledene zime ili dok je jedan dio Zemlje suh, drugi je kišovit.
Saznajte što Majka Priroda u ovome trenutku radi diljem svijeta u 48 priča o ciklusima prirode koji se stalno izmjenjuju.
Ova prekrasno ilustrirana knjiga prikazuje najdramatičnije i najljepše priče iz prirode koje nam se godinu za godinom odigravaju pred očima.

Dob: 3+

Ilustratorica: Margaux Samson Abadie
S engleskoga prevela: Ivona Grgurinović

Godina

Format

30 x 26

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

112

SKU: 978-953-0-62370-5 Kategorije: ,