Stotinu godina Lenni i Margot

 17,13

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Život je kratak. To najbolje zna sedamnaestogodišnja Lenni Pettersson koja provodi dane na onkološkom odjelu bolnice u Glasgowu.

Jednoga dana, Lenni se pridružuje slikarskoj radionici gdje upoznaje zanimljivu osamdeset trogodišnjakinju Margot. Kad shvate da zajedno imaju nevjerojatnih sto godina, Lenni i Margot odmah osjete da ih veže mnogo više od bolničkih hodnika i slikarskog tečaja.

Zato odluče naslikati stotinu slika za stotinu godina njihovih života -najdojmljivija sjećanja iz djetinjstva i mladosti, sve trenutke radosti i ushita, najvećih ljubavi i gubitaka.

Ubrzo postaje jasno da će njihova početna ideja o slavljenju vlastitih iskustava dotaknuti i živote osoba koje ih okružuju…

“Duhovita i srceparajuća, ovo je predivna priča koja slavi čudesno prijateljstvo.” Harper`s Bazaar

“Očaravajuća priča o neobičnom prijateljstvu, koja će vas rasplakati i nasmijati do suza.” Women & Home

“Inteligentna i šaljiva, topla i mudra priča u kojoj nevjerojatno prijateljstvo pokreće niz nezaboravnih priča.” Jess Kidd

Marianne Cronin rođena je 1990.godine u Warwickshireu. Studirala je engleski jezik i kreativno pisanje, te primijenjenu lingvistiku na Sveučilištu Lancaster, a magistrirala i doktorirala na Sveučilištu Birmingham. Stotinu godina Lenni i Margot njezin je debitantski roman koji je osvojio čitatelje širom svijeta.

Godina

Format

23 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

360

SKU: 978-953-360-532-6 Kategorija: Oznake: ,