Sve ovo je laž

 19,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Ona nije onakva kakvom se predstavlja. Ni približno… Ne smijete vjerovati svemu što ona kaže. Budite na oprezu.

Popularna podcasterica Alix Summer upušta se u jedinstveni projekt u sklopu kojega intervjuira Josie Fair, ženu iz okolice koja je rođena na isti dan kad i Alix i koja je, kako sâma otkriva, na pragu velikih životnih promjena. Josien je život čudan, kompliciran, čak i uznemirujući, no Alix ne može odoljeti želji da dozna više. S vremenom shvaća da Josie skriva neke uistinu mračne tajne i, prije nego što se i snašla, druga se žena uvukla u njezin život… i njezin dom. Tko je zapravo Josie Fair? Može li se vjerovati svemu što govori? I što je točno učinila?

Neponovljiva Lisa Jewell vraća se s uzbudljivim i nepredvidljivim psihološkim trilerom u kojem nitko nije onakav kakvim se čini. Nadahnuti prijevod Andreja Bukarice držat će vas u neizvjesnosti do samog kraja, dok pokušavate razlučiti što je istina, a što laž.

„Ćudljiv, neuhvatljiv roman u kojem nitko nije onakav kakvim se čini. (…) Ovime je Jewell zacementirala svoj status kraljice beletristike orijentirane na likove.“ – Gillian McAllister, autorica uspješnica Same laži i Sve što kažeš

„Roman nalik na mračan, grozničav san.“ – Ruth Ware, autorica uspješnica Igra laži i Okretaj ključa

„Čeka vas prava poslastica.“ – Jojo Moyes, autorica uspješnica Nakon tebe i Tu sam pred tobom

O autorici:

Lisa Jewell autorica je devetnaest međunarodnih uspješnica, uključujući A onda je nestalaObitelj s gornjeg kata i Ostaci obitelji. Njezina djela prodana su u više od 10 milijuna primjeraka diljem svijeta i prevedena na 29 jezika. Pronađite je na Twitteru (@LisaJewellUK), Instagramu (@LisaJewellUK) i Facebooku (@LisaJewellOfficial).

Godina

Format

20 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

310

SKU: 9789531435413 Kategorije: , ,