Tajna jezera Tele

 13,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Početak je 20. stoljeća, a u Zagrebu se zbiva prava drama!

Prof. Schwarzu stiže telegram iz Konga. Njegov prijatelj, istraživač David Lerman, u životnoj je opasnosti nakon što je u dubini prašume našao dokaz o postojanju drevnog čudovišta M’kele M’bembea. Profesor brzo organizira ekspediciju koja treba dostaviti lijek bolesnom prijatelju, ali i donijeti dokaze o biću o kojem su dosad postojale samo pučke predaje…

Luda avantura iz pera Ivana Marečića zbiva se u izmišljenoj povijesti, ali na nekim stvarnim lokacijama. Uzbuđenja i akcije ne manjka, a napetost ne popušta do samog kraja ove sjajne, nenametljivo poučne knjige.

O autoru romana Tajna jezera Tele:

Ivan Marečić hrvatski je pisac rođen 5. ožujka 1977. u Zagrebu gdje s obitelji, suprugom Violetom te dvoje djece živi i danas. Diplomirao je na Grafičkom fakultetu i stekao zvanje inženjera grafičke tehnologije. Kao grafički dizajner radi već 17 godina. Uz grafički dizajn bavi se ilustracijom još od srednjoškolskih dana, a pisanjem se počinje aktivno baviti zbog želje da priče koje je smišljao za svoju djecu oblikuje kao svojevrsnu ostavštinu.

Tajna jezera Tele njegova je druga knjiga.

Priče koje osmišljava odražavaju utjecaje iz njegove najranije mladosti kada su mu maštu oblikovali pisci poput J. R. R. Tolkiena i Julesa Vernea. Shodno tome, u njegovim djelima mogu se naći elementi fantastike kao i teme odanosti, vjere, požrtvovnosti i prijateljstva.

Godina

Format

20 x 14

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

145

SKU: 9789531436434 Kategorija: