Tajno štovanje

 19,71

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Neuhvatljiva ljepotica opsjeda usamljenog pisca na zimovanju u švicarskim Alpama. Je li ona ispunjenje njegovih snova ili vodič u smrt? – Mladi pisac unajmio je jeftini stan u samom srcu Londona. Prekasno se zapitao kako to da je najamnina tako niska? – Poslovni čovjek otputio se na nostalgično putovanje u svoju nekadašnju školu na jugu Njemačke. Ali, kakva ga to pogibelj čeka u mračnim šumama? – Lovačka družina uzaludno traga za divljači u kanadskoj šumi. Umjesto moćnih losova, suočit će s čudovištem iz indijanskih legendi! – Družina ruskih emigranata na liječenju u Egiptu prepušta se veselim zabavama. Izazvat će gnjev samog boga Horusa!

Pet novela Algernona Blackwooda, rodonačelnika suvremenog horrora, vodi nas od skrivenih zakutaka Europe do maglom obavijenih londonskih ulica, od kanadskih bespuća do egipatskih piramida. Strah, strepnja, jeza, užas postupno, ali nezaustavljivo rastu iz prividno svakodnevnih sitnica i bujaju, preplićući se u neraskidivu fatalnu mrežu iz koje nema izlaza!
Pročitajte pet novela sabranih u zbirci Tajno štovanje i saznajte zašto je sam H. P. Lovecraft bio toliki poklonik Algernona Blackwooda!

Godina

Format

21 x 15

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

269

SKU: 978-953-252-151-1 Kategorije: , Oznake: , ,