Težina tišine

 19,50

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Majstorski napisano i prekrasno ispričano, debitantski roman Heather Gudenkauf je zapanjujući roman o obiteljskoj odanosti, iskrenosti i žaljenju koji će ostati u sjećanju dugo nakon što se posljednja stranica okrene.

Dok svjetlost zore prožima vlažan zrak Iowe, dvije obitelji bude se s otkrićem da su njihove male djevojčice nestale tijekom noći.

Sedmogodišnja  Calli Clark je slatka, nježna, sanjarica koja pati od selektivnog mutizma uzrokovanog tragedijom koja ju je povukla u tišinu još kao malenu djevojčicu. Callina majka, Antonia, pokušala je biti najbolja majka koja može, unutar granica braka, s uglavnom odsutnim i često ljutitim mužem. Sada, iako poriče da bi njezim muž mogao biti umiješan u moguće otmice, boji se da joj je odluka da ostane u braku koštala više od glasa svoje kćeri.

Petra Gregory je Callina najbolja prijateljica, njezina srodna duša i njezin glas. Ali ni Petra ni Calli nišu čute otkako je otkriven njihov nestanak. Očajan da pronađe svoje dijete, Martin Gregory prisiljen je suočiti se s dijelom sebe za koji nije znao da postoji ispod njegove intelektualne, profesorske naravi.

Sada su te obitelji povezane pitanjem što se dogodilo s njihovom djecom. A odgovor je zarobljen u tišini neizrečenih obiteljskih tajni.

Godina

Format

23 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

292

SKU: 978-953-289-138-6 Kategorije: , , Oznaka: