Tijelo

 11,28

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Što se dogodi kad si srednjih godina i kad ti je ponuđeno da svoje ostarjelo tijelo zamijeniš s mnogo mlađim i privlačnijim? U središtu pozornosti Kureishijeve briljantne nove zbirke pripovijedaka je priča Tijelo.
U njoj Kureishi istražuje i prekopava očaravajuću bit osobnog identiteta i njezinu rastezljivost ukorijenjenu u našem fizičkom bivanju.

Sredovječni pisac kazališnih komada Adam zadivljen je pristupom mračne, tajne i nejasne organizacije koja mu je ponudila priliku da zamijeni svoje ostarjelo i nemoćno tijelo s mnogo mlađim modelom. Ponudu prihvaća na razdoblje od šest mjeseci te su njegova svijest i spoznaja u cijelosti prebačeni u mlado i lijepo tijelo po njegovom izboru. No Adam ubrzo shvaća da njegovo novo tijelo donosi i ozbiljnu, neočekivanu i nepredviđenu opasnost. Opsjedaju ga zlokobne misli želeći zauzeti glavno mjesto u njegovom tijelu, ostavljajući ga na ničijoj zemlji, nesigurnog i neizvjesnog povratka natrag.

Ova knjiga sadrži još sedam izabranih priča prožetih patnjom, mržnjom, ali i srećom i veseljem kojima su istkani odnosi roditelja i djece, anksioznost u adolescenciji, itd.

Godina

Format

23 x 16

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

228

SKU: 953-6825-42-2 Kategorija: Oznake: , , ,