Tri poljupca

 6,50

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Amy Daniels ima neobičnu sposobnost: kada prvi put poljubi muškarca, doživi viziju kraja njihove veze. Ne zna kako će se njihov odnos razvijati i što će se dogoditi, ali završetak vidi posve jasno. I nijedan od tih završetaka nije sretan. Na vjenčanju svoje najbolje prijateljice Amy se napije i poljubi trojicu muškaraca. Dvije vizije su loše, ali jedna prikazuje veliku ljubav i sretan kraj. No postoji problem: Amy se uopće ne sjeća koga je poljubila. Zna da su se dogodila tri poljupca i tri muškarca, ali tko su oni? Budući da je jedan od njih njezina srodna duša, odluči učiniti sve da otkrije o kome se zapravo radi.

“Tri poljupca su duhovito i zanimljivo ispričana priča o vječnoj potrazi za pravom ljubavi.” – Vicotria Walters “Molly James uspjela je stvoriti čaroban svijet u kojem bi svatko poželio živjeti!” – Tasmina Perry “Iskričavo štivo o poljupcima, privlačnosti i sudbini.” – Pam Norfolk

Molly James pseudonim je novinarke koja je napisala dvanaestak eskapističkih romana o putovanjima, od kojih su neki postali i bestseleri. Izgradivši prepoznatljiv i duhovit stil, autorica počinje pisati i romane s neobičnim ljubavnim zapletima. Prvi je takav roman Tri poljupca, a još dva su u pripremi. Molly James živi na Rhode Islandu, a najviše voli pisati u kafićima i u svojem automobilu.

Godina

Format

21 x 13

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

314

SKU: 9789533609478 Kategorije: , ,