Trio

 19,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Laura, koja potječe iz bogate švedske obitelji osnivača koncerna Stiller, i njezin suprug Aron u svoj raskošni stan u elitnom dijelu Stockholma rado primaju studente kojima treba smještaj. Njihova kći Thora studira pravo i planira postati odvjetnica. Njezin najbolji prijatelj i povremeni ljubavnik August glavni joj je oslonac tijekom sazrijevanja, no njihov se odnos počinje mijenjati nakon dolaska novog stanara, Huga. Hugo dolazi iz drugačijeg miljea i novi svijet u kojeg je kročio u njemu izaziva fascinaciju ali ga ujedno i paralizira ga. Postupno Thora, August i Hugo grade čvrsto prijateljstvo, no međusobni odnosi na kušnji su zbog jakih emocija ispod površinske rezerviranosti.

Ovaj roman debitantsko je djelo mlade švedske autorice Joanne Hedman koje govori o odrastanju, nijansama u međuljudskim odnosima i rizicima koje zbližavanje donosi, baveći se usto važnim pitanjima identiteta i klase u razvijenom društvu 21. stoljeća.

 

“Apsolutno fantastičan roman”, Fredrik Backman (Čovjek zvan Ove)

 

„Snažna mješavina nade i nostalgije, čežnje i žaljenja, nove i izgubljene ljubavi.“

Sunday Times

 

„Knjiga za obožavatelje Povratka u Brideshead i Normalnih ljudi.“

Francesca Reece

 

O AUTORICI

Johanna Hedman rođena je u Stockholmu 1993. Za­vršila je Studije mira i sukoba, a kao pripravnica radila je u švedskoj delegaciji pri UN-u. Osim u rodnom gradu te u New Yorku, živjela je i radila u Parizu i Indiji. Trio je njezin prvi roman.

Godina

Format

20 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

372

SKU: 9789535206606 Kategorije: , Oznaka: