Trump – nikada ne odustajte

Original price was: € 19,91.Current price is: € 15,93.

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

NIKADA NE ODUSTAJTE!

“Čvrsto vjerujem da je takozvano “nemoguće” vrlo često, u stvari, moguće – ako ste voljni naporno raditi i ako shvatite da problemi mogu predstavljati nove prilike.”

“Kada čujem riječ “ne”, u tom trenutku za mene počinje izazov.”

Tijekom svoje duge poslovne karijere, Donald Trump doživio je zapanjujuće uspone i padove. U knjizi Nikada ne odustajte, ovaj najpoznatiji poslovni čovjek na svijetu iskreno priča o svojim najvećim izazovima, najtežim trenucima u karijeri, kao i najmukotrpnijim bitkama – te kako je ove prepreke pretvorio u nove uspjehe.

Pouzdavanje u vlastite snage – naročito u trenucima sučeljavanja s rizikom i strahom – ključ je prevladavanja nedaća i ostvarivanja vaših snova. Knjiga Nikada ne odustajte pruža vam, kroz priče iz prve ruke i pronicljive uvide vrhunskog biznismena – upravo tu vrstu samopouzdanja. Radi se o savršenom motivacijskom alatu za uporne, kreativne poslovne ljude, koji znaju da nedaće i uspjeh idu rukom pod ruku.

U knjigu su uključeni i krajnje izravni poslovni savjeti o: izvlačenju iz poraza i prevladavanju prepreka, pretvaranju velikih problema u još veće nove prilike, pretvaranje neprijatelja i suparnika u prijatelje i suradnike, korištenju privremenih neuspjeha u motivirajuće svrhe – kao i u nešto što će vas učiniti snažnijima

Godina

Format

21 x 13

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

,

Broj stranica

215