U dubini

 19,11

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Kad je Fallon Jones preuzeo obiteljski posao, preselio je upravu agencije Jones & Jones u Scargill Cove, zabačeni obalni gradić u sjevernoj Kaliforniji. Cove mu savršeno odgovara, budući da je osvjedočeni samotnjak…i istražitelj paranormalnoga. Cove je posebno mjesto, stjecište neobično snažnih energetskih strujanja, čime bi se moglo objasniti zbog čega taj grad privlači neprilagođene i skitnice kao što plamen privlači moljce.

Isabella Valdez navikla je kao čarape mijenjati stanove i poslove, pa čak i imena i brojeve socijalnog osiguranja – ali ovo je ipak previše. Smjestili su joj neki jako opasni ljudi. Oni bi mogli stajati iza otmice njezine bake. A sad su za Isabellom poslali svoje ubojice. Bila bi mrtva da joj intuicija nije rekla da pobjegne.
I tako je pobjegla u Kaliforniju – i zaposlila se kod Fallona Jonesa. Prošlo je samo nekoliko dana, a Fallon se više nije ni sjećao svog života prije dolaska svoje nove pomoćnice. Isabell je već sredila njegov patološki kaotičan ured i nimalo ne mari za parapsihološki aspekt njegova posla. Ona mu je srodna duša, utočište od svijeta koji njegov talent drži jednim oblikom ludila. Najsigurniji znak da se zaljubljuje u nju? Ne smeta mu čak ni njezina vesela priroda.
No kad u rutinskom slučaju otkrivaju antikni sat natopljen mračnom energijom, Fallon i Isabella bivaju uvučeni u tajanstvenu prošlost Scargill Covea. Ubrzo nakon toga bore se za svoje živote u napuštenom podzemnom laboratoriju – što i nije neki osoobiti prvi spoj. Njihovi životi ovise o zajedničkoj snazi njihovih moći, a tada otkrivaju nesmiljenu urotu koja ima korijene u Jonesovom obiteljskom poslu… i u Isabellinu obiteljskom stablu…

Godina

Format

21 x 12

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

407

SKU: 978-953-218-321-4 Kategorije: , , Oznake: , ,