U raljama divljine

 6,50

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Sa surovih planinskih vrhova, ovaj triler prepun napetosti i neočekivanih preokreta vodi nas kroz neistraženu, divlju prirodu – iz koje ne možemo pobjeći i nemamo se gdje sakriti. Anna, Henrik i Milena svake godine uživaju u svojem tradicionalnom izletu na sjever Švedske. Anna i Henrik ne mogu odbiti kada Milena poželi da ovoga puta njezin dečko Jacob pođe s njima. Izlet se ubrzo pretvara u košmar, a odluka da povedu Jacoba zauvijek će promijeniti njihove živote: on ustraje na tome da se zapute u Sarek, krševitu planinsku oblast, u kojoj nema ni mreže ni signala, i koja je pogodna samo za iskusne planinare. I dok međusobne napetosti rastu, a put postaje sve naporniji, Anna se ne može oteti sve jačem dojmu da odnekud poznaje Jacoba.

“Jedan od najboljih trilera koje sam ikada pročitala.” – Camilla Grebe

“Malo remek-djelo koje čitateljima pruža neprekidnu neizvjesnost. Zavidim svakome tko ga još nije pročitao. Nevjerojatno dobro napisano!” – Kristina Ohlsson

Ulf Kvensler švedski je scenarist, tvorac i voditelj brojnih popularnih TV emisija. Rođen je 1968. godine u Ronnebyju na jugu Švedske. Karijeru je započeo kao komičar, ali posljednjih godina piše drame, horore i trilere. Živi u Švedskoj.

Godina

Format

21 x 13

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

400

SKU: 9789533609416 Kategorije: , , Oznaka: