Uđi u vilinski svijet

 16,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

“Prođi kroz skrivena vrata i uđi u vilinski svijet!
Vidjet ćeš kako vile čuvaju šume i livade, kako se priroda mijenja i kako joj svi mi možemo pomoći da ostane slobodna i predivna.”

Prelijepe ilustracije cijenjenog nizozemskog umjetnika Larsa van de Goora uvest će nas u čaroban svijet vila i dočarati nam veličanstvenu divotu godišnjih doba, a djevojčica Iva povest će nas na neobično putovanje u vilinski svijet u kojem ćemo otkriti zašto je svatko od nas toliko važan.

O autorima:

Lars van de Goor rođen je 1964. u kući na vodi usred bujnog krajolika u Nizozemskoj gdje je odrastao kao dio prirode koja ga je okruživala. Njegova prva strast bila je glazba, a 2007. počeo je raditi kao fotograf. Na njega su ponajviše utjecali pejzažisti iz doba romantizma, pa Lars svoju najveću inspiraciju nalazi u tajanstvenom susretu prirode i svjetla, a glavni motivi njegovog rada su stabla koja s puno poštovanja prikazuje u svoj njihovoj drevnoj snazi i bezvremenskoj energiji. Lars je dobitnik Hasselblad Master Awards u kategoriji prirodnih krajolika i prestižne nagrade Trierenberg Super Circuit, a njegov rad obožavaju kolekcionari diljem svijeta. Ovo je njegova prva knjiga za djecu.

Giulia Tomai je talijanska ilustratorica i živi u Rimu. Osim što je izlagala svoj rad, dobila je mnoge nagrade, a između ostalog prepoznali su je Society of Illustrators New York, American Illustration, Bologna Children Books Fair, Shanghai International Children Books Fair i časopis 3X3.

Gabby Dawnay je nagrađivana autorica dječjih knjiga, redovito surađuje s časopisom OKIDO i piše scenarije za dječje televizijske emisije. Njezina najuspješnija slikovnica If I had a… (Da imam…) prevedena je na više od 20 jezika.

Godina

Format

31 x 26

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

, ,

Broj stranica

32

SKU: 9789532575415 Kategorije: ,